Porchetta
{{$Map.totalDistance}} ק"מ

בשר חזיר הנאפה כמה שעות בתנור ומוגש בצלחת או קצוץ בתוך לחמניה - מעדן!
נכתב ע"י מערכת מגלים
15.09.2013
הצג על המפה
{{$ArticlesData.CurrentArticle.DisLikes}}%
0
151
שמור

מאכל רחוב הנפוץ במרכז איטליה הוא ה"פורקטה" - בשר חזיר צלוי מוגש לרוב בלחמנייה. 

 

שרה ג'נקינס מכינה וריאציה טעימה מאוד של הפורקטה. היא משתמשת במותן חזיר ללא עצמות ומתבלת אותו בטימין, מרווה, רוזמרין, שום, מלח ופלפל. הפורקטה נצלית כמה שעות בתנור ויוצאת מאוד עסיסית וטעימה מאוד. 

 

המבקרים במקום יכולים לקחת את הפורקטה שלהם בצלחת או כסנדוויץ' - הראשון מלווה בירקות מטוגנים והשני ממלא את הצ'בטה של מאפיית סוליבן (Sullivan St Bakery)

 

את הפורקטה פורסים לפרוסות דקות ואחר כך קוצצים אותה. 

 

כתוספת מוגשים תפוחי אדמה פריכים וסלט עולש עם רוטב שום מרענן. 

 

לצמחונים יש סנדוויץ עם מוצרלה טריה ועגבניות מתוקות יבשות למחצה ועשבי תיבול קצוצים. 

 

משאריות הפרוקטה מכינים במקום לזניה נפלאה!

 

למרות שהמקום מתאים לטייק אאוט הרי ג'נקינס ושותפיה הפכו את המקום הקטנטן שלהם למקום שנעים לאכול בו, עם שישה שרפרפים לאורך מדף עץ, ספסל עץ בחוץ ואווירה עליזה לגמרי. 

VideoPlayer
 

 

מידע מעשי

כתובתE. 7th St. 110, New York, NY 10009 ליד השדרה הראשונה

טלפון: 212-777-2151

רמת מחיר: זול

פתוח: ראשון-חמישי, 22:00-11:30; שישי-שבת, 23:00-11:30

תחנת הרכבת התחתית הקרובה: 6 ב-Astor Pl

אתר: Porchetta


תגובות

דרג:
לא שווה לבקר
התחברות
תגובה
{{comment.FirstName}} {{comment.LastName}}
{{comment.CreateDate | datetime}}
{{comment.Comment_ClearText}}
תגובה לתגובה



{{child.FirstName}} {{comment.LastName}}
{{child.CreateDate | datetime}}
{{child.Comment_ClearText}}