Dominique Ansel Bakery
{{$Map.totalDistance}} ק"מ

קונדטוריית-שף שזוכה לשבחים ופופולריות רבים
נכתב ע"י מערכת "מגלים"
24.01.2016
הצג על המפה
{{$ArticlesData.CurrentArticle.DisLikes}}%
0
298
שמור

אחרי יום עמוס בקניות ברחבי ניו-יורק, תנו לרגליכם היגעות לנוח במאפיית דומיניק אנסל שנפתחה בסוף 2011.


זהו מקום נעים וחמים עם הרבה מקומות ישיבה.


אם אתם מבינים באמנות השוקו החם, בוודאי תעריכו את כוס השוקו בעלת המרקם הדליל ובעלת תוספת של קצף שוקולד חלב עשיר.


האמת שחבל להסתפק כאן רק בשוקו; תוכלו לפנק את עצמכם במנת הדגל של המקום - עוגיות מקרון, במנת מרק דלורית עם מרשמלו וקינמון ועוד מעדנים מתוקים או מלוחים. 


המקום מציע גם ארוחות בוקר וצהריים. יש כאן תור כבר משעות הבוקר המוקדמות, והעומדים בו מקווים להספיק ולחטוף קרואסון בצורת דונאט (קרונאט) הממולא במבחר טעמים ומצופה בסוכר. 

 

טעים מאוד, ונקודת עצירה מומלצת במיוחד לאוהבי המאפים, הקינוחים ואוכל מנחם ברמה גבוהה ובלי לקרוע את הכיס. 

 


גלריית תמונות
 

 

 

נגן וידאו
 

 

מידע מעשי

כתובת: Spring Street 189

טלפון: 212-219-2773

פתוח: שני-שבת 20:00-08:00; ראשון 18:00-9:00

תחנת רכבת תחתית: C, E ב-Spring Street

רמת מחיר: זול-בינוני

אתר: Dominique Ansel Bakery


תגובות

דרג:
לא שווה לבקר
התחברות
תגובה
{{comment.FirstName}} {{comment.LastName}}
{{comment.CreateDate | datetime}}
{{comment.Comment_ClearText}}
תגובה לתגובה



{{child.FirstName}} {{comment.LastName}}
{{child.CreateDate | datetime}}
{{child.Comment_ClearText}}








ביקרת במקום מגניב בטיול
האחרון שלכם?
ספרו על זה לכולם!
הוספת נק' עניין
יש לבצע לוגין כדי להוסיף נקודות עניין