Arzak
{{$Map.totalDistance}} ק"מ

מסעדה מפורסמת עם מטבח יצירתי ומושלם שעליו מופקדים ארזאק האב ובתו אלנה
נכתב ע"י מערכת מגלים
08.09.2014
הצג על המפה
{{$ArticlesData.CurrentArticle.DisLikes}}%
0
213
שמור

חואן-מארי ארזאק (Juan Mari Arzak) קיבל לידיו את מטבח המסעדה המשפחתית בשנת 1966. הוא ידוע בחוגי חובבי האוכל כאבי המטבח הבאסקי החדש. ארזאק אימץ בחום את המתכונים המסורתיים של ארץ מולדתו, ועל פי דוגמת הבישול החדש הצרפתי, הוא החל לשנות אותם ולהתנסות איתם, לעתים בעזרת מעט חנקן נוזלי. הוא הקים אחווה קטנה ומאוחדת של שפים מקומיים, כולל השף המשופם פדרו סוביחאנה (Pedro Subijana), ממסעדת אקלרה (Akelarre), והם כולם החליפו רעיונות וחידושים ובישלו אחד עבור השני; כאשר אחרים ביקשו להצטרף אליהם, תנועה קולינרית חדשה נולדה. המטבח הבאסקי החדש מפרק לגורמים את המתכונים המסורתיים ויוצר מחדש מתכונים חדשים, שונים מהמקור אך שומרים על זיקה למסורת. 

 

מסעדת ארזאק ממוקמת ברובע המגורים של העיר. הצוות שמשרת את חדר האוכל המעוצב והמודרני בגווני האפור מורכב מנשים בלבד, האווירה מזכירה מסיבת ערב. שעות הלילה מוציאות אווירה טרנדית ושובבה במסעדה. 

 

המנות מבוצעות באלגנטיות וקפדנות. מנת דג הכריש נראית כמו דיורמה של חוף זרוע קונכיות.

 

אל תגיעו לפני 9 בערב, ומומלץ מאוד להישאר במקום לזמן רב: חואן-מארי ארזאק, סנדק המטבח הבאסקי החדש, יחד עם בתו אלנה, נוהגים לצאת מהמטבח ולברך לשלום את הסועדים.

 

למסעדה מרתף יין גדול ומרשים. 

 

 המסעדה מעוטרת בשלושה כוכבי מישלין. 

VideoPlayer
 

 

מידע מעשי

כתובת: av. Alcalde José Elosegi 273, 20015 San Sebastián

טלפון: 0943-278465

מיזוג אוויר: יש

סגור: ראשון ושני; נובמבר והמחצית השנייה של יוני

רמת מחיר: יקר מאוד

אתרArzak


תגובות

דרג:
לא שווה לבקר
התחברות
תגובה
{{comment.FirstName}} {{comment.LastName}}
{{comment.CreateDate | datetime}}
{{comment.Comment_ClearText}}
תגובה לתגובה



{{child.FirstName}} {{comment.LastName}}
{{child.CreateDate | datetime}}
{{child.Comment_ClearText}}








ביקרת במקום מגניב בטיול
האחרון שלכם?
ספרו על זה לכולם!
הוספת נק' עניין
יש לבצע לוגין כדי להוסיף נקודות עניין