Nerua
{{$Map.totalDistance}} ק"מ

תפריט מאוד אישי וייחודי ובריא באותו זמן, עם שורשים תרבותיים באסקיים אבל פתוח לעולם
נכתב ע"י טובה רורברג
26.10.2014
הצג על המפה
{{$ArticlesData.CurrentArticle.DisLikes}}%
0
217
שמור

המסעדה נמצאת במוזיאון גוגנהיים (עם כניסה נפרדת), ששופצה לאחרונה בסגנון 'מינימליסטי טבעי' וממשיכה להציע את המטבח האקולוגי המעודן בצורה נפלאה. 

 

המסעדה מעוטרת בכוכב אחד של מדריך מישלין. 

 

חדר האוכל הקטן הוא מינימליסטי מאוד (מינימליסטי מדי לטעמי) והשולחנות מכוסות מפות לבנות ומסביבם כסאות Hat Trick בעיצוב של פרנק גרי.

 

את המטבח הפתוח אפשר לראות מהכניסה. הצוות אדיב והמארחת מציעה לכם, עם כניסתכם, לדבר עם אחד מהשפים במטבח שיספר לכם על הצוות העוסק במלאכת ההכנה ועל המטבח בכלל. 

 

המטבח מציע תפריט תמציתי וקצר ומאוד יצירתי המתמקד על שילובים מענינים ותשומת לב גדולה לפרטים. 

 

המסעדה מציעה תפריט א-לה-קארט ושני תפריטי טעימות (אחד עם 6 מנות והשני עם 9 מנות) וגם אפשרויות לשלב ביניהם. 

 

טכניקת הבישול של השף הצעיר, חוסה אליחה, הוא מולקורי. 

 

כמתאבן מוגש מיץ מעגבניה ירוקה מזוקק, עור דג קוד, מסולסל ומתובל כמו קרקרים של פראון. שניהם טעימים מאוד. 

VideoPlayer
 

 

מידע מעשי

כתובתAbandoibarra Etorbidea, 2, 48001 Bilbao

טלפון: 094-400-0430

סגור: ראשון ושני ושלישי בערב

מיזוג אוויר: יש

מטרוMoyúa

רמת מחיר: יקר מאוד

אתרNerua



תגובות

דרג:
לא שווה לבקר
התחברות
תגובה
{{comment.FirstName}} {{comment.LastName}}
{{comment.CreateDate | datetime}}
{{comment.Comment_ClearText}}
תגובה לתגובה



{{child.FirstName}} {{comment.LastName}}
{{child.CreateDate | datetime}}
{{child.Comment_ClearText}}








ביקרת במקום מגניב בטיול
האחרון שלכם?
ספרו על זה לכולם!
הוספת נק' עניין
יש לבצע לוגין כדי להוסיף נקודות עניין